Nieuws

Beste Golfspelers,
Beste Sponsors,
Beste Sympathisanten,

De Veiligheidsraad heeft onlangs nog strengere maatregelen getroffen voor de komende weken, ten einde onze gezondheid zo goed mogelijk te beschermen tegen het Coronavirus.

Een evenement als het Vincentiusgolftornooi op een normale, volwaardige manier organiseren is in de gegeven omstandigheden niet meer uitvoerbaar, laat staan verdedigbaar.

Na overleg met het management van Golfclub Spiegelven en Hotel Stiemerheide  zijn het Vincentiusgolfcomité  en de voorzitters van de Vrienden van Vincentius en Rotary Genk Noord tot het besluit gekomen om de 27ste editie van het Vincentiusgolftornooi NIET te laten doorgaan op zondag 23/08/2020.

Een nieuwe datum voor volgend jaar werd reeds vastgelegd: zondag 22 augustus 2021.
We kijken nu al uit om volgend jaar alle golfspelers, sponsors, schenkers van een mooie prijs en de vele sympathisanten te begroeten op de terreinen van Spiegelven en Stiemerheide.

De Vincentiusvereniging Genk-Zutendaal heeft in deze tijden uw steun meer dan nodig.
De Vrienden van Vincentius en Rotary Genk Noord blijven de steun verlenen die hier nodig is.

Met vriendelijke groet,

Jos Buntinx en Bernard Vanhaesebrouck              Hugo Peumans                                                  Ingrid Foerier
co-voorzitters Vincentiusgolfcomité                      Voorzitter Vrienden van Vincentius               Voorzitter Rotary Genk Noord