Welkom

Welkom

Vincentius Golftornooi

Voor de 28ste keer vormt Spiegelven Golfclub te Genk het magnifieke decor voor het sfeervol event “VINCENTIUS GOLFTORNOOI”, dat dit jaar plaats heeft op zondag 21 augustus 2022.

Naast de deelname aan de wedstrijd, formule “Texas Scramble Improved”, met overigens echt wel prachtige prijzen,  kan men op een aangename en ontspannen wijze met het golfen in contact komen via toffe golfclinics.

De dag start met een rijkelijk ontbijtbuffet. Na het tornooi of de 9-holescup kan men genieten van een succulente barbecue, waarbij de deelnemers en de toeschouwers rustig kunnen nakaarten en netwerken.

Een unieke gelegenheid om uzelf, uw relaties en klanten een onvergetelijke dag aan te bieden in een aangename en gezellige sfeer. 

Rond dit event werden ook interessante sponsorpakketten uitgewerkt. Via een sponsoring of lidmaatschap van het beschermcomité kan u een interessante en ruime doelgroep bereiken. (Voor meer info over de sponsor/publiciteitsformules klik hier)

Dankzij de medewerking en steun van Golfclub Spiegelven slagen de Vrienden van Vincentius en Rotary Genk Noord in samenwerking met Dhr Bouts van Spiegelven Golf er ieder jaar in, via dit event, een substantiële steun te verlenen aan de Vincentiusvereniging.

Op deze website vindt u alle informatie over ons aanbod en over het goede doel, waaraan de hele opbrengst van dit event besteed wordt.

Namens,

Golftornooi comité

Bernard Vanhaesebrouck
Jos Buntinx
co-voorzitters

Rotary Genk Noord

Marie-Louise Vanherk

Voorzitter

Vrienden van Vincentius

Hugo Peumans
Voorzitter